96017499_1030897607311250_135740517244731392_n

Aktivér din indre Boss-Lady meditation

Du ved at du vil starte en Buisness, du oplever dog at have frygt. Du er træt af, at du endnu ikke er kommet igang. Du er ked af, at du ikke er nået længere endnu. Du har så meget du drømmer om, men ved ikke om det kan lade sig gøre. Jeg ved det virkelig godt, du vil så gerne! Jeg ved at du har din drøm af en grund og jeg VED, at når du har drømme som disse, har du HELT SIKKERT en indre Boss-Lady!! Det er hende der trækker i dig - Hende der prøver at connecte med dig. Så den her meditation "Aktivér din indre Boss-Lady" vil få dig til at finde ind til hende.

 

96399512_654869451960875_1234225957074632704_n

Naja’s lydfil var så beroligende og meditativ - den gav mig et pusterum fra en travl hverdag med fokus på at have tillid til mig selv 💕 Hendes behagelige stemme i samspil med musikken skabte et “safe space” for mine tanker, så jeg kunne lade mig guide af hende. Det var SÅ givende - og jeg kunne mærke poweren helt ind i hjertet

 

Rikke Simonsen

Kunne du tænke dig et skub til at finde din indre styrke og stå stærkt i dig selv? så er denne meditation med Naja et virkelig godt værktøj til at nå dit mål.
Jeg var så heldig at få mulighed for at lytte til Naja lige på det rette tidspunkt. Som nystartet solo-selvstændig, og det at blive slået tilbage til "start" grundet Corona lock down, har jeg udfordringer med at holde snuden i sporet og huske på min grunde til at blive selvstændig.

Najas rolige stemme og kompetente "guidance" er lige, hvad jeg har brug for, hvis katastrofetanker omkring fremtiden fremadrettet opstår. Jeg er sikker på, at denne meditation vil hjælpe mig med at holde et positivt fokus og stå stærkt i mig selv fremadrettet.
 
 

Cristina Møllebro

Når du lytter til den, vil den aktivere en tilstand af drive, power, tillid og kærlighed. Når alt dette aktiveres, vil det gøre det let for dig, at tage de handlinger der skal til, for at skabe din Buisness.

Lyt til den med høretelefoner og i rolige omgivelser for bedste resultater.