du besidder de egenskaber, som du beundrer, hos andre (71)

FRA FRYGT TIL HANDLING

Det her forløb er for dig der, VED at du er i stand til mere end du tager handling på, lige nu. Det er for dig der sidder og er frustreret over den frygt, der gør dig handlingslammet. Fordi at du vil SÅ gerne igang med at skabe din drømme-buisness. Du mærker det potentiale der er indeni dig og du drømmer om den frihed det medfølger i din hverdag, når du er din egen chef.

 

Er det her dig??

Du vil virkelig gerne kunne tale om din Buisness, den Buisness som du så tydeligt ser for dig. Det er dog som om at hver gang du skal til at tale om den

 • Holder du dig tilbage
 • Du taler dig selv ned
 • Du siger det indeni hovedet, men får det ikke ud
 • Du fortæller at, det er kun måske at det er det du skal (Selvom du i dit indre har lyst til at sige det er det ENESTE jeg skal)

Du ser for dig hvordan du er kommet igang med din Buisness. Du ser for dig hvor succesfuld den faktisk kunne blive, fordi du kommer til at hjælpe så mange mennesker, med det du kan tilbyde, men når du skal til at tage handligen bliver du stoppet af dig selv fordi

 • Hvad nu hvis folk ikke kan lide mig
 • Hvad nu hvis jeg bliver fravalgt
 • Hvad nu hvis folk gør grin med mig

Du ser for dig, at du ER gået igang, men....

 • Du kunne ikke finde ud af det
 • Du var ikke god nok
 • Du fejlede

 

Min frygt er væk Naja, for alt - også at møde op til lutter fremmede og bare slappe af og nyde. Jeg er SÅ imponeret.

Jeg er i fuld gang med uge 1 nu og det føles godt at reflektere over spørgsmålene og lytte til lydfilerne! Jeg kan mærke at jeg langsomt bliver modig og begynder at drømme meget kreativt (igen). En del af mig der har været lukket ned i en del tid efterhånden. Jeg begynder at tro mere på, at min drøm rent faktisk kan realiseres. Og dét føltes fantastisk! 

M

Så er det her forløb til dig!

Fordi verden HAR brug for dig. Verden har brug for de egenskaber og de redskaber du lige præcis kan tilbyde. Vi har dog brug for at kunne se og høre dig.
Og du har brug for at det bliver let for dig at

 • Tale om din Buisness og det du kan tilbyde
 • Vise dig og din Buisness til verden OG have det godt med det
 • Have tilliden til, at det du kan er vigtigt og at du kan skabe en kæmpe forskel

Dermed bliver det en winwin for os alle. Du kan komme ud i verden og skabe dit drømme-liv og hjælpe alle dem, der sidder og venter på DIT potentiale, så de kan få hjælp med de udfordringer de sidder med.

Transformation på 3 uger?!

Hvordan kommer det til at foregå?
Det kommer til at foregå på den måde, at du modtager over mail

 • Videoer hvor jeg introducerer materialet og de opgaver du modtager
 • Hypnotiske lydfiler, hvor du clearer de dybe overbevisninger du har om synlighed, at bruge din stemme og frygten for at fejle
 • Opfølgende opgaver til lydfilen efterfølgende

Ugerne er delt op i temaer, når det kommer til overbevisninger

Uge 1 er temaet: "Det er ikke sikkert for mig at bruge min stemme" og "jeg må ikke blive hørt"

Uge 2 er temaet: "Det er ikke sikkert for mig, at gøre mig synlig" og "jeg bliver fravalgt"

Uge 3 er temaet: "Jeg kommer til at fejle" og "jeg er ikke god nok"

Så du virkelig får lært dine overbevisninger at kende og kan få dem transformeret. Vi har alle nogle dybe UBEVIDSTE overbevisninger, som du kan få stor forandring af, at få fjernet, så du kan begynde at tage handling.

Du modtager materialet hver anden hverdag i de uger du er igang. Du har materialet forevigt og derfor kan du tage det i dit tempo.

Du kan dele dine tanker og oplevelser i en lukket Facebook gruppe med de andre, der er igang med forløbet også.

 

Hvad er du i stand til efterfølgende?

For det første er dette forløb det perfekte forløb, hvis du ønsker HURTIGE resultater og forandring. Hvordan det? Fordi at hypnose giver dig adgang til din underbevidsthed, hvor dine mønstre er blevet skabt og du med lethed kan finde KERNEN af din udfordring. Når du har fundet den, kan du ændre den og indsætte en mere støttende overbevisning til dig selv, så du er i stand til at

 • Tage handling
 • Tro på dig selv
 • Tale din sandhed med tillid
 • Vise dig til verden med en god mavefornemmelse

Alt i alt, de temaer der er utrolige vigtige, når det kommer til at skabe din Buisness.

Er du med mig??

Du køber din plads herunder og når du har gjort det, modtager du en mail med materialet til dag 1. Anmod om at deltage i Facebook gruppen når du har købt forløbet, linket er i din første mail du modtager.

Jeg GLÆDER mig til at følge din transformerende rejse - Jeg hepper på dig!

 

BLACK FRIDAY TILBUD, SPAR 1000,-

DET ER DOG UDEN ÉN 1:1 SESSION, SOM NORMALT VAR MED.


Pris: 500,00 kr.
Navn:
Email:

når du køber kurset bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet, du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen i bunden af e-mailen.