Hvad kan hypnoterapi?

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er et redskab, der hurtigt kan få dig ind til kernen af din udfordring. Det er en genvej til hurtige resultater, da vi går ned og omprogrammerer din underbevidsthed.
Hvordan foregår det? 
Måden det foregår på er online, igennem Skype. Det starter med at jeg fortæller dig, hvad hypnose er. Hvis du har spørgsmål, tager vi dem inden vi går videre. For at en hypnose session online skal kunne lykkedes, kræver det at der er ro omkring dig. Dvs at det er bedst at du er alene, eller ved, at du på ingen måde bliver forstyrret af børn eller partner de næste par timer.
Når du er i hypnose er du stadig "til stede", dvs jeg kan ikke styre dig på nogen måde. Jeg kan ikke få dig til at sige eller gøre noget, som du ikke har lyst til.
Når du føler dig klar og tryg, ligger du dig til rette i din lænestol eller sofa, hvorefter jeg guider dig i hypnose med min stemme.
Du vil opleve at have øget fokus på din krop og dine tanker. Fordi at dit bevidste sind er afslappet, er der nemmere adgang til dit underbevidste sind, hvor du kan komme på opdagelse i, hvilken strategi den har holdt fast i, for at du føler dig fastlåst og ikke tør at tage springet.
Når vi har fundet frem til dette, guider jeg dig til, at skabe en ny og mere støttende strategi, som din underbevidsthed får implementeret og derfor når i mål hurtigere.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

I mange år har jeg lidt af generaliserende angst. Dette har sat sine spor på forskellige områder. Jeg har i mange år bekymret mig alt for meget om alt. 
Efter et par gange i hypnose ved den rolige, blide og skønne Naja, er alt dette forandret. 
Jeg har en indre stemme der bryder igennem og siger "det hele skal nok gå". Jeg har fået meget af min selvtillid tilbage og jeg har ikke så mange spørgsmål til fortiden mere, men lever i nuet og glæder mig til fremtiden. 


Tusind tak for nogle dejlige sessioner.

Michelle

Først fortalte Naja omkring hvad hypnose var og hvordan det ville foregå. Derefter talte vi om hvad det var jeg gerne ville "væk fra" og dernæst hvad der gerne skulle erstatte det. 
Denne snak var i sig selv forløsende for mig. Naja var god til at spørge ind til former, farver og billeder på tingene. Hun var lyttende, nærværende og interesseret. Hun udviste forståelse og stillede opfølgende og nysgerrige spørgsmål.

Under hypnosen så jeg billeder og former mens min krop blev ekstrem afslappet!!

Jeg er et hjerte menneske med et stort H og jeg vil oftest servicere andre end mig selv først. Jeg brugte før meget tid på at tænke over, hvad andre mon måtte tænke over mig og frygt fyldte i mig. 

Der er sket noget her... Der er en ændring i min opfattelse af mig selv og en anden styrke og energi i min grounding. 
En ro, en styrke og en power inde i mig. Det vil jeg helt sikkert have lyst til at prøve igen.

De kærligste hilsner fra Julie. 

Julie