Hvad kan hypnoterapi?

pexels-daria-shevtsova-759576
Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er et redskab, der hurtigt kan få dig ind til kernen af din udfordring. Det er en genvej til hurtige resultater, da vi går ned og omprogrammerer din underbevidsthed.
Hvordan foregår det? 
Måden det foregår på er online, over Zoom. Det starter med at jeg fortæller dig, hvad hypnose er. Hvis du har spørgsmål, tager vi dem inden vi går videre. For at en hypnose session online skal kunne lykkedes, kræver det at der er ro omkring dig. Dvs at det er bedst at du er alene, eller ved, at du på ingen måde bliver forstyrret af børn eller partner de næste par timer.
Når du er i hypnose er du stadig "til stede", dvs jeg kan ikke styre dig på nogen måde. Jeg kan ikke få dig til at sige eller gøre noget, som du ikke har lyst til.
Når du føler dig klar og tryg, ligger du dig til rette i din lænestol eller sofa, hvorefter jeg guider dig i hypnose med min stemme.
Du vil opleve at have øget fokus på din krop og dine tanker. Fordi at dit bevidste sind er afslappet, er der nemmere adgang til dit underbevidste sind, hvor du kan komme på opdagelse i, hvilken strategi den har holdt fast i, for at du føler dig fastlåst og ikke tør at tage springet.
Når vi har fundet frem til dette, guider jeg dig til, at skabe en ny og mere støttende strategi, som din underbevidsthed får implementeret og derfor når i mål hurtigere.