Hvem er denne Boss-Lady??

87602827_225594091947510_8379756261381505024_n
Hej, jeg hedder Naja Christoffersen.
Jeg er uddannet avanceret hypnoterapeut og NLP Master. Jeg har skabt denne buisness, for at støtte dig i dit karriereskifte. Hvorfor er det vigtigt for mig? Fordi jeg er dig. Jeg VED hvor opslidende det er, at være i et fag, du ikke kan se dig selv være i længere. Jeg er selv uddannet pædagog. Til sidst blev jeg syg med stress og depression. Jeg levede ikke mit livskald.
I den tid jeg var sygemeldt, "fandt jeg hjem". Jeg fandt ud af, at jeg vil have mere ud af livet. Jeg brugte et par år non-stop på selvudvikling. På at gå på opdagelse i mig selv og transformere, hvad jeg ikke synes fungerede for mig længere.
Du ved det godt. Det kan mærkes i hele dit system, når noget er forkert. Når du tænker på din drøm og mission om, at starte op som selvstændig, mærker du begejstringen! Jeg hepper på, at du også går efter det du er her for, nemlig at leve dit livskald. Dette kan vi finde igennem hypnosen. Lad os sammen få gjort en forskel i verden, ved at starte med, at gøre forskellen for os selv, herfra giver vi andre tilladelse til, at tage deres liv alvorligt også.
Derfor har jeg skabt dette forløb "Boss-Lady Rising". Fordi at du fortjener at finde hende frem. Hun er derinde. Ellers ville du slet ikke have haft tanken, "skal jeg starte noget selv?". Hun ved godt hun har noget at tilbyde. Din underbevidsthed er desværre bare i vejen for dig, derfor skal vi have arbejdet med denne. Det er ikke noget der klares over-night, derfor investerer du din tid og penge i, at du i løbet af 3 mdr, finder hende frem OG er klar til en ny retning i livet. Det kræver indsigter og arbejde, som vi sammen kommer i mål med. Jeg ved, at der kan komme tvivl og bekymring op, når du skal gennemgå denne forandring, derfor er jeg til rådighed i min indbakke, til kærlig (dog ærlig) men udfordrende støtte. Fordi det kræver at der skal ske noget nyt, for at du kan opnå noget nyt og dét er skræmmende for egoet. Derfor er jeg der for dig, når disse tiltag skal tages.