Samtykkeerklæring til Naja's nyhedsbrev

Ved tilmelding til mit nyhedsbrev accepterer du disse vilkår.

Aftalepart

Denne aftale indgås med:
Naja Christoffersen (najachristoffersen.dk)
www.najachristoffersen.dk/kontakt-mig

najachristoffersen.dk kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbrevene, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for nyhedsbrevet. Jeg vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.

Tilmelding

I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du alene oplyse navn og e-mail adresse. Herudover registrerer jeg ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Brug af din e-mailadresse

Når du har tilmeldt dig til mine nyhedsbreve, anvender jeg din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information om aktuel viden samt inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, tips samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrevet max 1 gang pr uge.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører som jeg anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender jeg eksempelvist MailChimp til udsendelse af nyhedsbrevene.

Indsamling af oplysninger

Jeg registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger jeg indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger jeg til at forbedre min service og gøre mig i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Oplysningerne jeg indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger jeg endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Jeg og de underleverandører jeg benytter (bl.a MailChimp) har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger jeg har registreret om dig opbevares så længe du er tilmeldt mit nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter jeg din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra mig.

Efter afmelding af nyhedsbrevene modtager du ikke yderligere fra mig, med mindre du har givet andet samtykke til, at jeg må henvende mig til dig. Når du har frameldt dig modtager du en bekræftelse på, at jeg sletter dig fra modtagerlisten for mit nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

Jeg kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som jeg har.
Hvis du framelder dig mit nyhedsbrev sletter jeg alle dine oplysninger. Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede på en sådan måde at de ikke kan de-anonymiseres.

Rettelse af oplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte mig her: www.najachristoffersen.dk/kontakt-mig
Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Jeg behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig mit nyhedsbrev, jf. ovenfor.

Overdragelse til tredjemand

Såfremt aktiviteterne i najachristoffersen.dk overdrages til tredjemand samtykker du til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår som følger af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan modtage inspirerende iværksætternyheder og råd.