du besidder de egenskaber, som du beundrer, hos andre - 2020-07-16T161332.158

GET READY

Du VED at du vil være selvstændig.
Du VED at du har redskaberne, der kan hjælpe andre kvinder.
Du drømmer om, at du skaber en Buisness, så du kan styre din dag.
Du elsker tanken om den frihed, du kommer til at opnå, når du lever af din passion.
Du oplever dog udfordringer når det kommer til at tage handling ... Fordi

  • Jeg ved ikke om det er rette tidspunkt
  • Jeg stopper mig selv hver gang
  • Jeg har en erfaring med, at have det udfordrende med at tage beslutninger
  • Du er irriteret over, at du ikke rykker dig nok

Jeg ved hvorfor du oplever netop dette og jeg vil i dette webinar fortælle dig, hvordan du kan ændre din historie, så du kan skabe din Boss-Lady

HVORFOR SKAL DU MED?

Fordi at jeg ved, at du er fyldt op af frustration over, at se alle andre gå igang med deres drømme-buisness OG opnå succes med det endda, imens du stadig sidder og venter på det "rette tidspunkt".

Du drømmer om at afmelde dig systemet eller jobbet som du er i. Du forestiller dig selv sige "jeg starter som selvstændig, så tak for nu"

Du ser for dig, at du er igang med dit drømmeliv. Du starter dagen på lige præcis den måde du vil og koordinerer din dag, så din virksomhed matcher den hverdag, dig og din familie ønsker. Du mærker i hele dit system, at du er lige præcis på den hylde du skal være på. Gør en forskel hver dag.

Du er der hvor smerten er ved at være for stor, du er der hvor du har nøjes og lade dig være OK med, at være i en hverdag, hvor du ikke var oprigtig glad. Du er træt af at være brændt ud og du vil have tændt op i ilden til din passion, så du kan udleve det du er her for, OG blive betalt for det.

Du vil ikke længere holde dig selv tilbage, du vil MERE med og i dit liv! Du vil kunne være i stand til at tage beslutninger med lethed og POWER.

Du mangler indsigt i, hvorfor det er så fandens svært "bare at gøre det!". Hvorfor du ikke bare kan tage de beslutninger du ved er nødvendige.

 

 

JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT SE DIG

Jeg deler på dette webinar redskaber du allerede med lethed, kan tage i brug idag, så du kan bryde med din historie om hvad du er i stand til.

Jeg fortæller om hypnoterapi og hvordan du har fået skabt dine programmeringer, som sker virkelig tidligt.

Måske genkender du dette... Du har sat dig for at begynde at tage handling, men det er som om, at der ikke rigtig sker det store?

Det er fordi du har en programmering der ikke matcher dette mål, derfor vil din hjerne gøre alt for at holde dig fra det.

Kom med og lær en masse om netop dette emne, så du kan begynde at tage handling og arbejde dig henimod din drømme-buisness.

Jeg bliver mere bevidst om de her overbevisninger/fortællinger, jeg har om mig selv - og hvordan de har fulgt mig (uden jeg nødvendigvis har været bevidst om det). Og endnu mere, hvor VIGTIGT det faktisk er at komme til bunds i for at blive 'fri'.
Det er tilladt at drømme stort. Det er tilladt at tro på det. Det er tilladt at modtage og stadig være et ydmygt og empatisk menneske.
Jeg kan stadig være mig selv (i en endnu bedre udgave) og slippe behovet for at være en regnemaskine.

Tak for oplægget. Du er super god til at formidle din viden 🔥

Camilla

Hypnosen var super god. Den vil jeg bruge flere gange. Jeg kunne godt lide det med at gå ned af trappen. Og da jeg havde tømt tasken, tog jeg mig i at proppe hjerter og penge i den.

Louise

KLAR TIL AT PRØVE HYPNOSE?

På dette webinar slutter vi af med at jeg guider jer i hypnose. Hvis ikke du har prøvet hypnose, kan du måske tænke, hmmm er det ikke utrygt? Men hypnose er ganske ufarligt. Det er en tilstand, hvor du bliver mere fokuseret og hvor du kan afslappe dit system, så du kommer ned til underbevidstheden og kan lave nye programmeringer.

Jeg kan ikke gøre eller sige noget, der får dig til at tage handling på noget du ikke kunne tænke dig.

Når du dagdrømmer er du i samme tilstand. Du er helt bevidst om hvad der sker. Det er ikke det samme som når du sover, du hører alt hvad jeg siger og afviser endda hvis jeg siger noget, du ikke er enig i.

Det bedste du kan gøre, når du ser webinaret er, at sætte dig et afslappende sted, fx i sofaen, så du kan sidde godt når vi laver hypnosen.

I hypnosen finder vi din indre POWER, så du kan få den i spil.

HVIS DU IKKE KAN VÆRE MED LIVE, SÅ MODTAGER DU ET REPLAY. 

Når du har købt en plads på webinaret, kommer der en mail, med informationer til webinaret. YAAAY jeg GLÆDER mig til vi ses!!


Pris: 95,00 kr.
Navn:
Email:

når du køber kurset bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet, du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen i bunden af e-mailen.